Wees Welkom dienst 17 mei

12 mei 2015
Johan Schelling

Zondagavond 17 mei is er weer een Wees Welkom Dienst.  Zoals de titel van de dienst al zegt heten we iedereen welkom in onze kerk. In het bijzonder hen die niet zo vaak in de kerk komen of misschien wel voor het eerst?

Thema is: What’s in a name?

Iemand was 25 jaar in dienst bij een bedrijf. Er volgde een receptie. Op de receptie werd ook gebeden… De collega’s van de man reageerden verrast! „Hé, ik wist helemaal niet dat jij een christen was? Nooit wat van gemerkt!”

Hoe zit dat nu met ‚christenen?’ Waarom worden ze ‚ christenen’ genoemd en wat betekent dat? Wat voor invloed heeft dat nou op je leven? Hoe leef je nou als ‚christen’ in Nederland anno 2015? En natuurlijk: waarom zou je dat doen?

In de dienst zal ds. Reinier Kramer hierop ingaan.

In de dienst zullen we verschillende psalmen, gezangen en liederen zingen onder begeleiding van de band Salt.

Na de dienst is er gelegenheid na te praten of te bidden in groepjes of met z’n tweeën.

tamar_center_logo80

Tevens zal er een deurcollecte gehouden worden voor Tamar Center. Tamar Center is opgericht met het verlangen om hoop te bieden aan prostituees in Thailand. Om door liefde en Bijbelse principes genezing te brengen, om onderwijs en werk te bieden aan vrouwen die het werk en een leven in de prostitutie achter zich willen laten. Kijk ook eens op hun www.tamarproducts.com waar u kaarten, sieraden en leuke cadeau’s kunt bestellen die door deze vrouwen gemaakt zijn

Iedereen is van harte uitgenodigd en neem gerust iemand mee die niet zo bekend is met een kerkdienst. Wees welkom!

whats in the name