Jeugddienst #SecretID – 20 september 19:00 uur

13 september 2015
Johan Schelling

#SecretID

De identiteit van iemand is vanaf de buitenkant niet te zien. Je eigen identiteit is dan ook makkelijk te verbergen. Je ware aard is verborgen, dat is geheim. De buitenkant is zichtbaar, dus zetten we een mooi masker op, zodat niemand weet wat er écht speelt.

De vorige jeugddiensten dit jaar (The Wall of Shame en The Hangover ) waren een groot succes, mede dankzij het centrale thema dat werd behandeld, namelijk ‘schaamte’. Iets waar we allemaal wel eens mee zitten en mee te maken hebben. In deze jeugddienst willen wij daar graag een vervolg aan geven. Het dragen van geheimen is namelijk ook een vorm van schaamte.

Iedereen heeft geheimen, angstvallig afgeschermd, niemand mag het weten. Erover praten? Nee, liever niet. En ermee stoppen ook niet, want het is toch best spannend. Maar wat nou als het ineens wel uitkomt? Het gevolg is een grote schade aan jou identiteit, je bent beschadigd. Gelukkig is er iemand die uitkomst kan geven…. Je bent van harte uitgenodigd om zondag 20 september om 19.00 uur aanwezig te zijn in de jeugddienst met als thema #SecretID. De band Believe zorgt voor de muzikale begeleiding en ds. Kees Mewe zal deze jeugddienst voorgaan. O ja, en laat je masker thuis.