Jeugddienst “Let’s Share Christmas” – Zondag 20 december 20:00 uur

12 december 2015
Johan Schelling

De jaarlijkse kerstjeugddienst in de Maranathakerk staat weer voor de deur. Op zondag 20 december is de kerk weer volledig in kerstsferen versierd, het licht gedimd en mogen we getuige zijn van indrukwekkende optredens. Een kerstdienst speciaal voor de jeugd uit Bunschoten-Spakenburg.

Het thema van de dienst is “Let’s Share Christmas”. Het delen van foto’s, berichten of een status is tegenwoordig vanzelfsprekend in het leven van jongeren. Delen is een tevens een belangrijk onderdeel binnen de christelijke normen en waarden. Ook in het bekende kerstverhaal komt dit thema naar voren.

Je bent van harte uitgenodigd om zondag 20 december om 20.00 uur aanwezig te zijn bij de kerstjeugddienst Let’s Share Christmas met o.a. de Kia Singers. Gertjan van Harten zal de dienst voorgaan.

Share Dinner
Extra bijzonder aan deze dienst is dat we voorafgaand aan de dienst om 18.00 met elkaar gaan eten!
De bedoeling is dat je zelf eten meeneemt om dit met elkaar te ‘delen’. Van pasta tot aan knakworsten, van salades tot aan soep. Alles mag! Geef je op middels het inschrijfformulier in de hal van de Maranathakerk, via Facebook of via jcspakenburgzuid@gmail.com. Let’s Share Christmas!

Poster Sharedinner 20 december