Helpt u mee?

4 november 2014
Peter-Frans Heek

Allereerst willen we iedereen bedanken die de afgelopen maanden hebben meegeholpen om mensen om ons heen, welke het niet zo breed hebben, wekelijks een tas boodschappen te mogen geven. Helaas komen wij erachter dat er steeds meer mensen het niet zo breed hebben in deze tijd, er is vanuit de diaconie meer vraag naar boodschappen tassen. Wij willen dan ook wederom een beroep doen op de hele gemeente, willen jullie helpen?

Hoe? Bij de ingangen van de kerk en op de balie bij de koster staan dozen waarin u boodschappen mag en kunt doen. Denk hierbij aan houdbare etenswaren, wc papier, koffie, schoonmaakproducten, shampoo, wasmiddel enz. Ook hebben we het afgelopen jaar een aantal financiƫle giften ontvangen, deze hebben wij het afgelopen jaar onder andere gebruikt voor het aanschaffen van pampers, babyvoeding, wc papier en extra boodschappen. Ook hebben we iemand heel blij mogen maken met een wasmachine.

Kortom wij zijn heel dankbaar voor alles wat we het afgelopen jaar hebben mogen delen en zullen dit ook zeker het komende jaar met veel liefde blijven doen, maar kunnen niet zonder uw hulp en gebed. Bidt u mee? Voor de mensen om ons heen die het niet zo goed hebben als wij? Helpt u mee? om iedere week de dozen in de kerk weer vol te krijgen, zodat er weer voldoende tassen gemaakt en uitgedeeld kunnen worden?