Gemeentevergadering 25 april 2016 – 20:00 uur

10 april 2016
Johan Schelling

Op maandag 25 april wordt een speciale gemeentevergadering gehouden waarin onder andere de bearbeiding van de gemeente na het emeritaat van ds. Mewe wordt besproken.  De kerkenraad nodigt u van harte uit voor deze gemeentevergadering.

De kerkenraad beseft hoe lastig het is hierover goed te communiceren en wil dat zorgvuldig doen. Ze worstelt daarmee en wil u goed en volledig informeren.
Daarnaast is er ook voldoende tijd nodig om over de aangedragen zaken na te denken.  Om die reden is besloten de geplande gemeentevergadering een week te verplaatsen en wel naar maandag 25 april, 20.00 uur.  Dit is anders dan nu in Inverdan staat.

U ontvangt DV deze week een brief van de kerkenraad en een document waarin we proberen al zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. Dit document staat D.V. vanaf dinsdag op de website.

Ook treft u op deze website nu al het visiedocument „op weg naar de volheid van Christus” aan.  Dit stuk vind u hier: Op weg naar de volheid van Christus

We nodigen u ook uit uw vragen alvast vooraf te stellen via het emailadres: kerkzijn@spakenburg-zuid.nl
Dit emailadres is per direct open. We proberen zoveel mogelijk de daar gestelde vragen ook mee te nemen in de beantwoording die naar de gemeente verspreid zal worden.”

samen_bouwen_500