Beamteam

Home » Gemeente » Beamteam

Het beamteam bestaat uit ongeveer 10 gemotiveerde kerkleden die iedere week de presentaties voorbereiden en tijdens de kerkdiensten projecteren. Wil je deze enthousiaste groep ondersteunen, laat ons dat dan weten via beamteam@spakenburg-zuid.nl Ook andere vragen kunnen op deze manier worden doorgegeven.

Aanleveren presentatie

  • Materiaal voor de presentaties moet uiterlijk don-derdagavond voor 20:00 uur bij ons aanwezig zijn. Materiaal kan naar ons toegestuurd worden via het mailadres beamteam@spakenburg-zuid.nl Na deze deadline inleveren betekent dat het de zondag daarna op de beamer verschijnt.
  • Materiaal moet worden aangeleverd als Powerpoint presentatie (PPTX) in 4:3 dia formaat, met een minimale lettergrootte van 30 punt/Verdana en een duidelijk contrast tussen de achtergrond en de tekst. Neem contact op met het beamteam als jullie de lay-out zoals wij die tijdens de dienst gebruiken, willen hebben.
  • In het uiterste geval is een afbeelding toegestaan maar niet in posterformaat. Immers de beamer is zogenaamd “liggend” (landscape) en niet “staand” (portrait).
  • Als de leesbaarheid van de afbeelding niet voldoende is wordt deze van opmerkingen voorzien teruggestuurd en niet opgenomen totdat ze voldoen aan de richtlijnen.
  • Om iedereen voldoende gelegenheid aandacht te geven aan zijn/haar actie EN de aandacht van de doelgroep te behouden, mogen er per week maximaal 5 sheet per actie ingestuurd worden. Dit is voldoende om informatie kort en bondig weer te geven. Per week mag er 1 presentatie ingestuurd worden, voor meerdere weken (verschillende) presentaties insturen worden niet bewaard.
  • Wij zullen verzoeken om filmpjes te voorzien van ondertiteling niet in behandeling nemen. Er zijn genoeg Nederlandstalige filmpjes te vinden op YouTube, dus als er een filmpje in een vreemde taal moet worden vertoond, zorgt de aanbieder zelf voor de vertaling.
  • PDF bestanden zijn niet te bewerken en worden door ons niet behandeld en retour gestuurd naar de afzender.