Alpha Spakenburg-Zuid

Home » Gemeente » Alpha Spakenburg-Zuid

Alpha

DE ALPHA-CURSUS “Geef jezelf een Cadeau !”

Bent je ook wel eens op zoek naar een welverdiende rust? Wat betekent het eigenlijk om rust te krijgen, denken we daarbij aan rust na de arbeid voor het lichaam en voor de geest of gaat dat verder? Wat betekent het om rust te zoeken en te krijgen, niet alleen in de vakantieperiode maar ook in ons dagelijkse leven? We zijn onderweg maar wat is eigenlijk onze eindbestemming , wie of wat is onze navigator? Maakt het wat uit hoe en voor wie of wat ik leef? Heb ik eigenlijk een doel in mijn leven nodig? Wat is religie eigenlijk, maakt het wat uit of ik moslim, christen of boeddhist ben?

Allemaal diepgaande vragen die tijdens een Alpha-cursus aan bod komen. Wilt je eens verder nadenken, meepraten en vooral ook luisteren over deze onderwerpen dan is de Alpha cursus iets voor jou.

Begin januari start er altijd een Alpha-cursus in Bunschoten-Spakenburg. De opbouw van de cursus staat vast, gedurende 12 achtereenvolgende weken en een klein weekend (vrijdagavond en zaterdag) wordt op de dinsdagavond de cursus gegeven. Eerst wordt er gezellig met elkaar gegeten. Na het eten wordt door een spreker het onderwerp van de avond ingeleid. Daarna wordt er in groepsverband verder nagedacht over dit onderwerp. Na afloop is er de gelegenheid voor een hapje en een drankje. In het weekend wordt er over serieuze dingen nagedacht maar er is zeker ook ruimte voor ontspanning.

Voelt u er ook wat voor om uzelf een cadeau te doen, geef u dan op voor deze Alpha-cursus. Wees er snel bij want de cursussen, lopen vaak vrij snel vol. Heeft u vragen en/of wilt u zich opgeven, stuur dan een email naar alpha@spakenburg-zuid.nl of bel met:

  • Start 11 januari 2022: Machteld van Diermen | 0650842791

Wil je meer weten over de Alpha-cursus: www.alpha-cursus.nl.