Alle activiteiten afgelast binnen Maranathakerk

15 maart 2020
Johan Schelling

Zondag 15 maart is door de overheid besloten om alle scholen en horeca te sluiten in verband met de bestrijding van het coronavirus. Als kerk treffen we ook nieuwe maatregelen in de aanpak tegen het coronavirus.

Zo gaat de kerk de komende weken dicht voor alle activiteiten. Dit is inclusief vergaderingen, catechisaties, verenigingen, de inloopochtend, muntverkoop & het kerkelijk bureau.

Als commissies of andere groepen kort samen willen komen en daar de kerk voor nodig hebben kan er contact opgenomen worden met de koster, Peter: 06 15 33 50 81

Onze zusters van het kerkelijk bureau, Heidi de Graaf & Wija Vogel, zijn bereikbaar via het mailadres kerkelijkburo@spakenburg-zuid.nl. Voor meer informatie over het kerkelijk bureau kunt u kijken in het menu van de app bij ‘informatie’.

De pastorale gesprekken gaan een andere vorm krijgen. Deze worden bij voorkeur zo veel mogelijk telefonisch gedaan. Alleen in overleg zal er een fysieke afspraak worden gemaakt. Laten we met elkaar als de gemeente de ouderen niet vergeten en zo nu en dan telefonisch contact hebben.

De kerkdiensten gaan we ook anders oppakken. Deze krijgen een andere vorm, hier komt in de loop van de week meer informatie over. Er zal in ieder geval niemand worden uitgenodigd om de kerkdiensten bij te wonen.

Deze maatregelen gelden in ieder geval tot en met 6 april 2020.